shopping

Reklame links: 1. Filippa K/HER, 2. & Other Stories/HER, 3. Filippa K/HER, 4. Na-kd/HER, 5. & Other Stories/HER, 6. Na-kd/HER, 7. & Other Stories/HER, 8. Na-kd/HER, 9. Na-kd/HER, 10. Na-kd/HER, 11. Stevie May/HER, 12. Na-kd/HER

Stort set alt tøj i mit skab stumper eller strammer efterhånden en hel del og jeg er virkelig begyndt at glæde mig til at kunne passe det igen. At få min talje tilbage, haha… Den tykke mave forsvinder jo ikke ligefrem fra den ene dag til den anden, når baby er født, men jeg synes nu alligevel, at det gik temmelig stærkt med Lily, selvom jeg ikke gjorde noget for det. Nu må vi se, hvordan det bliver denne gang. Jeg taget det helt stille og roligt. :) Indtil da kan jeg kun savle over alt det fine forårstøj, der er i butikkerne i øjeblikket. Jeg har samlet nogle favoritter, som jeg selv ville elske at hoppe i, hvis ellers det var muligt, haha… Kan I have en dejlig weekend.