kjole-gravidash-skogravid-kjolepregnancy-dressash-glitter-shoeskjole-gravid-bryllup

Reklame link: kjole/& Other Stories HER & sko/Ash

Som I måske har set på Instagram, var vi i går til bryllup på Refshaleøen. Vi var lidt spændte på, om vores lille dreng mon kunne finde på at melde sin ankomst i går, da mit vand også gik til et bryllup for to år siden netop på Refshaleøen… :) Men han blev altså derinde på trods af dans og fest til langt ud på natten. I dag er jeg netop gået ind i 38. uge, så nu er der præcis tre uger til terminsdatoen. Så spændende…

Det var sådan en dejlig dag i går og jeg var hoppet i en gul kjole, som lige akkurat kunne lukkes henover babybulen. :) Jeg har købt den to størrelser større end normalt, men jeg tænker, at den også kommer til at passe fint efterfølende, da den jo kan “wrappes” ind… Nu vil vi smutte op og hente Lily hos min mor nordpå. Kan I have en dejlig og solrig søndag eftermiddag.