hvisk-smykker
Indlægget er udgivet i samarbejde med Hvisk

Har I hørt om Hvisk? :) Hvis ikke, kan jeg fortælle, at det er et forholdvist, nyt dansk smykkemærke, som helt klart er værd at holde øje med. Jeg vil vove at påstå, at de har lidt for enhver smag og priserne er yderst budgetvenlige. Jeg har fået lov til at udvælge mine personlige favoritsmykker til stylingen her i indlægget og det var ikke ligefrem en nem opgave, for der er simpelthen så mange lækre smykker at vælge imellem.

Specielt er jeg vild med “Wave” ringen, “Cross” ringen, “Drake” halskæden og generelt alt fra “Moonlight” kollektionen, som også findes med farvede sten. Det jeg godt kan lide ved Hvisk er, at det hele nærmest kan mikses på kryds og tværs og bruges både til hverdag og fest.

Nu er det blevet jeres tur til at udvælge jeres personlige favoritter fra Hvisk, som I har mulighed for at vinde. I samarbejde med Hvisk udlodder jeg nemlig et valgfrit smykke til en heldig læser. Ikke dårligt, vel? ;) Vinderen kåres tirsdag d. 13. oktober og betingelserne for deltagelse kan I læse nedenfor.

HVISK GIVEAWAY:
– Smut forbi Hvisk HER og find det smykke, som I gerne vil vinde.
– Del linket til smykket her i kommentarfeltet.

Hav en rigtig dejlig dag, allesammen. Jeg glæder mig til at se, hvad I vælger af favoritter. ;)

KONKURRENCEN ER SLUT OG DEN HELDIGE VINDER BLEV CATRINE MORTENSEN

linje-prikket@2x
chanel-boyhviskhvisk-øreringegrå-jeansmoon-earring