baby-boy

To måneder med dig

Sundhedsplejersken var forbi i mandags og nu vejer lillebror hele 6,4 kilo og er 61 cm lang. I dag er han to måneder gammel og der er godt nok sket noget med både størrelse og udvikling de seneste 61 dage. Vores søde lille dreng. <3 Nu hvor der er gået to måneder, tænkte jeg at komme med en lille opdatering på, hvordan det hele går. Det er nok lidt en cliché, men jeg synes virkelig, at tiden går endnu hurtigere med to små i huset. :)

Alt i alt går det hele rigtig fint… Eller – det er det begyndt at gøre, vil jeg nok nærmere sige. Som jeg også har nævnt her på bloggen, har vi været igennem nogle udfordrende uger. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at Lily ikke græd det første halve år af sit liv. Hun sagde ikke et kvæk, men lad os bare sige det sådan, at lillemanden har taget revanche for dem begge. ;) Vi var igennem en tid, hvor han bare græd og græd, så snart jeg lagde ham fra mig og sov kun lure på 30 minutters intervaller i løbet af dagstimerne. Han ville kun være hos mig og allerhelst, hvis jeg bouncede op og ned med ham på armen. Forleden legede Lily med en af sine små bamser og fortalte, at den havde slået sig. Jeg spurgte så: “Skal du trøste den?” og straks begyndte hun også at bounce op og ned med bamsen i armene, haha… Det siger lidt om, hvor meget jeg har stået sådan den seneste tid. :) Det er også derfor, at der har været lidt stille på bloggen.

Men den sidste uge er der sket et eller andet. Han er blevet langt mere rolig, smiler, pludrer og er en meget glad lille dreng. Han er også begyndt at sove lange lure i løbet af dagen. Åh, mand – det er sådan en lettelse. Vi købte ellers i ren panik en slyngevugge via Reshopper, som har fungeret rigtig godt, når han har været ked. Man får altså øm bagdel af at vugge op og ned i timevis, skulle jeg hilse og sige. ;) Han har dog sovet godt om natten fra start, men den seneste uge har været helt suveræn. Han har taget mellem 6-8 timer i streg og kun enkelte nætter har jeg været oppe derimellem og give ham mad. Det er jo den rene luksus, haha… Jeg håber, at det fortsætter, men som alle småbørnsforældre ved, kan det være helt anderledes i næste uge. Eller bare i morgen. ;) Lige nu nyder vi, at det går den rigtige vej og han er sådan en glad lille fyr. Det var en lille opdatering fra babyboblen. Kan I have en dejlig torsdag.