online-shopping

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

1. The Kooples/HER, 2. The Kooples/HER, 3. Flattered/HER, 4. Jane Kønig/HER, 5. Nelly/HER, 6. Nelly/HER, 7. Flattered/HER, 8. Flattered/HER, 9. Flattered/HER, 10. The Kooples/HER, 11. Jane Kønig/HER, 12. H&M/HER, 13. The Kooples/HER, 14. Flattered/HER, 15. & Other Stories/HER, 16. & Other Stories/HER, 17. Flattered/HER, 18. The Kooples/HER, 19. Jane Kønig/HER, 20. Jane Kønig/HER, 21. Jane Kønig/HER

Man må nok ikke sige det, men jeg glæder mig faktisk lidt til efterår. Til træerne bliver røde og gule, den crispy luft, indendørshygge og varm kakao… Blandt andet. :) Ikke mindst er efteråret den årstid, som jeg elsker allermest, når det kommer til påklædning. Specielt i den første tid hvor sensommeren synger på sidste vers og man har mulighed for at mikse store striktrøjer med feminine nederdele/shorts og bare ben. Det er så fint med den slags kontraster, synes jeg. :)

Forleden sad jeg og ledte på nettet efter en opbevaringskurv til lillebrors legetøj og det ene link førte det andet med sig og pludselig havde jeg fyldt min virtuelle shoppekurv med alle disse lækre sager. Jeg overvejer stærkt DISSE støvler fra Flattered, som jeg forestiller mig, kan kombineres med nærmest alt – et par klassiske små sko som DISSE fra Flattered kunne jeg også godt bruge. Kjolen HER fra The Kooples er godt nok også pæn. :) Åh, så mange fristelser…