Cremet pasta med grønkål, soltørrede tomater og svampe
Er der noget bedre end en cremet pastaret? Det tror jeg aldrig, at jeg bliver træt af. Forleden freestylede vi med nogle ingredienser, vi havde i køleskabet og det endte med at blive virkelig lækkert, hvis jeg selv må have lov at sige det, så derfor får I her opskriften. :) Det tager tilmed ingen tid at lave. Win win…
Ingredienser (2-3 personer):
1 løg
2 fed hvidløg
To pakker brune champignon (ca. 400 gram)
Et glas soltørrede tomater (bruges uden olien, som de ligger i – kan også købes tørrede)
En halv pakke feta (ca. 75 gram)
Et bundt grønkål (ca. 300 gram)
2,5 dl fløde
1 dl vand
Oregano, chili, salt og peber efter smag og behag
Fremgangmåde:
Hak løget fint og steg det i lidt olie på en pande, til det er gyldent. Tilføj derefter presset hvidløg, svampe og soltørrede tomater. Når det er stegt gyldent, tilføjes fløde, vand, feta og saucen smages til med krydderierne. Kort inden pastaen er færdig med at koge, tilføjes grønkålen i saucen. Bon appétit. :) P.S. Man kan med fordel koge lidt røde linser op med saucen, hvis man vil tilføje mere protein til retten.
8 comments
Umm, hvor ser det lækkert ud, det må prøves ! I er bare så gode både til at Freestyle og til at få brugt jeres rester ! Thumbs up for det !
Har jeg lært af dig, Mutti. ❤️
Ser super lækkert ud! <3
;) Kan anbefales. God aften.
Lækker opskrift, som vi afprøvede i går, og hvor der var rester til madpakken i dag. Mums! :). Kom gerne med flere af den slags aftensmadsopskrifter. Og også gerne noget om, hvad en to-årig spiser til morgenmad og frokost. Virkelig noget, vi ikke er særlig fantasifulde omkring …
Hvor er det godt at høre. :) Det vil jeg prøve at huske.
Nu skal den afprøves senere. Er spændt på hvad min 20 mdr. Gamle siger til retten😊 Jeg kunne også godt tænke mig inspiration på aftensmadsretter😊
Håber den faldt i god jord. ;) Det er noteret.