vegetarisk-pastaret-2

Er der noget bedre end en cremet pastaret? Det tror jeg aldrig, at jeg bliver træt af. Forleden freestylede vi med nogle ingredienser, vi havde i køleskabet og det endte med at blive virkelig lækkert, hvis jeg selv må have lov at sige det, så derfor får I her opskriften. :) Det tager tilmed ingen tid at lave. Win win…

Ingredienser (2-3 personer):
1 løg
2 fed hvidløg
To pakker brune champignon (ca. 400 gram)
Et glas soltørrede tomater (bruges uden olien, som de ligger i – kan også købes tørrede)
En halv pakke feta (ca. 75 gram)
Et bundt grønkål (ca. 300 gram)
2,5 dl fløde
1 dl vand
Oregano, chili, salt og peber efter smag og behag

Fremgangmåde:
Hak løget fint og steg det i lidt olie på en pande, til det er gyldent. Tilføj derefter presset hvidløg, svampe og soltørrede tomater. Når det er stegt gyldent, tilføjes fløde, vand, feta og saucen smages til med krydderierne. Kort inden pastaen er færdig med at koge, tilføjes grønkålen i saucen. Bon appétit. :) P.S. Man kan med fordel koge lidt røde linser op med saucen, hvis man vil tilføje mere protein til retten.

pastaret-vegetarisk