creamy-pasta

I alle hjem er der nok nogle retter der går igen… – og igen og igen! ;) En af dem vi laver oftest, når det skal gå lidt stærkt i hverdagene, er denne cremede, vegetariske pastaret med svampe og edamamebønner i flødesovs – toppet med masser af parmesanost og frisk basilikum. Den smager virkelig himmelsk, tager ingen tid at lave og er tilmed super billig at købe ind til. Her kommer opskriften…

blog, københavn, high-streetI guess we all have some favorite dishes tat we make over and over again. One of our favorites is this creamy vegetarian pasta dish with mushrooms and edamame beans in a creamy sauce – topped with fresh parmesan cheese and fresh basil leaves. It tastes heavenly, takes no time to prepare and moreover it’s super cheap to make. Find the recipe below…

nem-aftensmadpasta-med-svampe

Ingredienser:
– Frisk pasta
– 250 gram brune svampe
– 200 gram edamamebønner
– 1 løg
– 1 fed hvidløg
– 0,25 liter fløde
– Salt & peber
– Timian
– Frisk basilikum

Fremgangsmåde:
Hak løget i små stykker, pres hvidløget og svits begge dele på en varm pande sammen med olie. Imens skæres svampene i mindre stykker og når løg og hvidløg er blevet gyldenbrunt, puttes svampene på panden. Derefter tilsættes fløde, salt, peber og timian efter smag og behag. Lad det simre i nogle minutter, mens pastaen koges. Lige før servering hældes edamamebønnerne i sovsen, så de kan tø op, men ikke når at blive bløde. Server det med en masse frisk parmesanost på toppen og lidt friske basilikumblade. Bon appétit! ;)

blog, københavn, high-streetIngredients:
– Fresh pasta
– 250 grams brown fungi
– 200 grams of edamame beans
– 1 onion
– 1 clove of garlic
– 0.25 liter cream
– Salt & Pepper
– Thyme
– Fresh basil

Procedure:
Chop the onion and garlic into small pieces and sauté them in a hot pan with oil. Meanwhile, cut the mushrooms into small pieces and when the onion and garlic are golden brown, put the mushrooms in the pan. Then add the cream, salt, pepper and thyme. Let the sauce simmer for a few minutes while the pasta boils. Just before serving pour the edamame beans into the sauce. Serve with a lot of fresh parmesan cheese on top and some fresh basil leaves. Bon appétit! ;)