dansk-influencerefteraarstoejternet-blazer

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

Shorts/H&M HER, cashmere strik/H&M HER, blazer/Zara (gammel – lignende HER), taske/Chloé HER, sandaler/Chanel

Her er et casual outfit fra sidste uge, hvor vejret tillod bare ben og sandaler. Jeg er faktisk begyndt at pakke sommertøjet væk i garderoben, da vi sætter det på loftet i vintermånederne for at få lidt ekstra plads… Det er en smule trist, selvom jeg også elsker efterår. Til gengæld har vi fået lidt mere ro på i forhold til at flytte. Den ene grund er, at det er blevet koldere i vejret og vi derfor ikke har samme trang til at komme udenfor lejligheden, så snart solen titter frem, nu hvor vi har hverken have eller altan. Der er langt mere hjemmehygge i de kolde måneder og det elsker jeg. :) Det er mest i sommerhalvåret, at vi for alvor savner hus og have. Den anden grund er, at vi har rykket rundt herhjemme… Og det er faktisk blevet overraskende godt, synes jeg. Vi har optaget en video undervejs, så I kan se, hvad der er sket her i lejligheden. Den kommer ud på søndag på Youtube og jeg glæder mig til at vise jer det. :) God aften, allesammen.