4l3a0579familiebaryl4l3a0584

Glædelig søndag, allesammen. Her er et par billeder fra forleden, hvor lillemanden og jeg startede dagen ud på Baryl med min mor og storesøster. Jeg elsker, når man kan få presset sådan nogle hyggelige aftaler ind i hverdagen. Min storesøster, storebror og jeg har ikke samme mor, da min far var gift tidligere og fik mine to ældre søskende, men man kan godt sige, at min mor lidt er en form for bonusmor for dem, da hun har været i deres liv, siden de var små. :)

Min familie er nok lidt anderledes på nogle punkter, da vi f.eks. allesammen stadig fejrer jul sammen hvert andet år på trods af, at mine forældre også er skilt. Altså både mine søskende, deres mand/kone og børn, min mor, min far, min søskendes mor, min fars kæreste og hendes søn. Jeg er simpelthen så taknemmelig for, at alle hygger sig sammen. Hvordan er jeres familiekonstellation? :) Kunne være lidt sjovt at høre.

I dag står den også i familien tegn, da vi skal hjem til min fætter med min mor, moster, min anden fætter og hans kæreste, da han netop er flyttet hjemmefra og i aften står den på vasketøj i lange baner, haha… Åh, hvor jeg glæder mig til, at vi en dag får vores egen og ikke skal i vaskekælderen. Kan I have en dejlig søndag.