Processed with VSCO with e1 preset

Reklame links: jumpsuit/H&M HER, støvler/H&M HER, solbriller/NA-KD HER

Pyyyh, nu er Lily endelig helt rask… Hun har været hjemme de seneste dage for at komme helt på toppen igen og for at være sikre på ikke at smitte andre i vuggestuen. Det har tæret på kræfterne, må jeg indrømme. Ikke mindst fordi vi har været ekstra forsigtige, så lillemanden ikke blev smittet. Alt er blevet vasket og vi har sprittet hænder i ét væk. Jøsses!

I aften skal jeg spise middag med Confetti i anledning af, at vi har udvidet vores netværk og jeg glæder mig til at tøsehygge, hoppe ud af slappetøjet og dresse lidt op. Det er tiltrængt efter en masse dage med sygdom, tøjvask og fjernsynskiggeri – jeg kan love jer for, at jeg er blevet træt af Gurli Gris, haha… Kan I have en dejlig aften.