blog

Reklame links: 1. Iro/HER, 2. H&M/HER, 3. Jane Kønig/HER, 4. H&M/HER, 5. Lexington/HER, 6. Sniph/HER, 7. Arket/HER, 8. H&M/HER, 9. Flattered/HER

Jeg ville ikke have noget imod at hoppe i dette lune og lækre outfit på denne fine efterårsdag. Jeg har faktisk lige købt DENNE strik fra H&M og jeg tror, at jeg kommer til at bo i den vinteren over. Jeg har købt den i str. L for et mere oversize look – så dejlig vamset og hyggelig. :) Jeg drømmer også stadig om DISSE seje støvler fra flattered. Så fine og samtidig praktiske – perfekte til den kolde tid.

Jeg glæder mig sådan til weekenden, da vi for en gangs skyld ikke har ret mange planer. Sidste weekend stod den både på Halloweenfest og barnedåb, så vi trænger til et par dage med mere ro på og familiehygge. Det eneste der står i kalenderen er, at vi skal have sat vinterdæk på bilen, haha… Så nu må vi se, hvad vi ellers finder på. Hvad har I af planer i weekenden?