boernevaerelse

Som I måske har set i min Youtube vlog for en måneds tid siden, har vi lavet nyt børneværelse. Et værelse som nu kun er Lilys, men som på sigt skal rumme begge børn. Det var derfor, at vi valgte at rykke rundt på fordelingen og flytte vores soveværelse ind på Lilys værelse, hvor det oprindeligt var placeret, inden vi fik børn. Vi troede faktisk ikke, det var muligt, da vi har fået en meget større seng, siden vi rykkede rundt første gang, men det fungerer faktisk super godt og sengen kan lige akkurat være der. Det kan være, at jeg skal lave et seperat indlæg om vores soveværelse…

boerne-vaerelse

Men er det ikke blevet fint det nye værelse? :) Nu er der faktisk plads til, at Lily og Louis kan sove i samme værelse. Jeg synes, det er sådan et hyggeligt lille børneværelse. Når Louis rykker ind, flytter vi klædeskabet over på modsatte side og sætter hans seng i forlængelse af Lilys. Det har givet mig mere ro i sjælen i forhold til husjagt, at de nu har mulighed for at dele værelse, for nu kan vi bedre tage det med ro og blive i lejligheden, til vi en dag finder det helt rigtige nye hjem.

vaerelse-boern