Koden: “CHRISTINA-35” giver 35% rabat på alle plakater hos Poster Store (undtagen Selection Posters og rammer) indtil d. 09.05.2021 – måske en gaveidé til Mors Dag?

Som mange af jer ved, er vi flyttet hjem til mine svigerforældre, indtil vi kan rykke ind i vores nye hus. Vi er så heldige, at have to værelser og et badeværelse helt for os selv, så det føles lidt som en lille lejlighed. Det er super dejligt. For at give en mere hjemlig og personlig følelse, har jeg dekoreret vores lille afdeling med smukke plakater fra Poster Store, som jeg selv har udvalgt. Jeg er helt vild med disse print.

Magnoliagrene fra haven pynter også så fint i det lille hjørne. ♥

Jeg har valgt nogle, som spiller sammen i tonerne, men alligevel giver lidt liv på hver sin måde. Jeg kan godt lide at mikse størrelser og have nogle rammer liggende og andre stående – det giver en fin dynamik. Poster Store har tusindvis af flotte posters og der kommer endda nye til hver tirsdag. De har mange print, der passer godt ind i den skandinaviske stil, synes jeg – og priserne er til at være med på. De har også lanceret mange fine versioner til børneværelserne. Jeg har netop selv bestilt en til Lilys nye værelse med en lille hval på. ♥

Hvis man søger inspiration til at lave en billedvæg, har de en hel kategori, hvor man kan gå på opdagelse eller blot lægge en hel billedvæg i kurven, hvis man ikke har fantasi til at lave sin egen. Der er rigtig mange fine stylinger derinde, synes jeg.

Jeg kan godt lide at tilføje passepartout-rammer foran enkelte billeder. Jeg synes, det er sådan en fin detalje og giver dybde til plakaterne.

Den grønne plakat ovenfor har jeg bestilt til min søde mor i anledning af mors dag d. 9. maj. Hvis I også kunne tænke her at glæde jeres mor, jeres svigermor, søster, jer selv eller en helt femte med en lille gave, kan I få 35% rabat på alle plakater undtagen “selection posters” og rammer frem til d. 9. maj med koden “CHRISTINA-35”. Jeg håber, I kan bruge tippet og ellers vil jeg bare ønske jer en skøn dag.

Navnene på plakaterne: 1. Abstract Valley, 2. Blooming Seed, 3. Abstract Watercolour, 4. Lemon Branch, 5. Fleur de Jardin Motif, 6. Fleur de Jardin Botanique