foedselsdag

Som I måske allerede har luret på Instagram, var det min fødselsdag i går. Jeg blev vækket på sengen af min lille familie med fødselsdagssang, flag og gaver. Af Christoffer og børnene (hvor vildt nu at kunne sige barn i flertal, i øvrigt) fik jeg en oplevelsesgave. Til januar skal vi ind og se “Anden i Dyrehaven” med Anders Matthesen. Et dinnershow med 4-retters menu og stand-up. Jeg GLÆDER mig helt vildt. Christoffer har allerede arrangeret børnepasning af min mor. :)

wulff-konstali

Christoffer og min mor havde været søde at tage fri på min fødselsdag. Hvor heldig har man lov at være… :) Jeg havde været lidt i tvivl om, hvad jeg egentlig havde lyst til at lave på dagen og om jeg overhovedet orkede at holde noget, nu hvor vi lige har holdt stor barnedåb. Min nærmeste familie tæller nemlig over 20 mennesker – det er dejligt at have sådan en stor familie, men det er også lidt et projekt at holde fødselsdag, haha… Så i stedet besluttede jeg, at vi skulle spise brunch på Wulff & Konstali i Hellerup og lidt impulsivt lykkedes det både min søster og far at joine os. Så hyggeligt.

wulff-og-konstalieksperimentariet

Lily fik også en fridag fra vuggestuen og vi tog efterfølgende i Eksperimentariet. De har en hel afdeling til de mindste “Miniverset” og det kan varmt anbefales. Det var simpelthen så hyggeligt og Lily havde en fest. Vi nåede slet ikke hele vejen rundt, så jeg tror, vi må besøge det en anden gang inden længe.

miniverset

Kuk kuk :)

bedstemor

Min søde Mutti ♥

jagger

Sidst på dagen tog min mor Lily med hjem til overnatning, da hun havde fri i dag – så fik de en hyggelig fridag sammen. Så da jeg havde puttet Louis, bestilte vi burgere og jordbærmilkshakes fra Jagger. De har bare de bedste vegetarburgere, mums. Alt i alt en virkelig dejlig fødselsdag. Ikke mindst TUSIND tak for alle jeres lykønskninger på Instagram. Det varmede meget.