posters

Forleden viste jeg Lilys nye værelse, som jo på sigt også bliver Louis’. Jeg tror, det bliver hyggeligt for dem at sove i samme værelse – det må give en tryghed, forestiller jeg mig. Lilys fantasi løber løbsk i øjeblikket og lige som man tror, at hun er faldet i søvn om aftenen, kommer hun af og til farende ud af værelset, hopper op i skødet på os og fortæller, at der er en løve, en bjørn eller en krokodille under hendes seng. Søde lille pige. Jeg forsøger, at tage hendes små udfordringer alvorligt, selvom det kan være svært ikke at trække på smilebåndet, når hun siger: “Mig lidt bange. Der er en farlig løve under min seng – den siger wraaaaa…” – for de virker nok ikke så små i hendes hovede. Det bliver godt for hende, når lillebror rykker ind.

poster-store

Det nyeste der er flyttet ind på værelset er disse fine billeder. Det har lige sat prikket over i’et, at der er kommet noget op på væggene, synes jeg. De er alle fra den svenske plakatshop Poster Store, som har hundredevis at plakater at vælge imellem til ganske budgetvenlige priser. Deres plakater er fremstillet på en svanemærket fabrik i Sverige, hvor papiret er FSC-miljømærket. De er tilmed trykt lokalt i Stockholm for at minimere transporten. Det synes jeg, er sådan en fin tanke. Papiret føles virkelig lækkert og tykt.

boernevaerelse

Vi har valgt nogle fine dyreplakater og en enkelt plakat med jorden til børnenes værelse og tilhørende rammer. Plakater med store dyr som hvaler, elefanter, en elg, en giraf og en bjørn. Nuttede store dyr. :) Jeg håber, at det kan afmystificere dyrene lidt, så de ikke længere spiller Lily et puds om aftenen, når hun skal sove. Jeg synes, at det var svært at beslutte, hvilke vi skulle bestille, da der var så mange fine at vælge imellem, men det gav god inspiration at tjekke både Poster Stores side “inspiration” og deres Instagramprofil ud, hvor der er meget inspiration at hente – ikke mindst hvordan de skal hænge i forhold til hinanden.

plakater

Plakaten med hvalerne her er min favorit. Jeg synes, at den er SÅ fin – specielt med plakatophæng. Man kan også få den i stor størrelse, som også er ret fin at hænge alene.

RABATKODE: med koden “Christina30” kan I få 30% rabat hos Poster Store, hvis I skulle have lyst til at bestille noget derfra. Der er så mange fine posters at vælge mellem, synes jeg. De har nærmest plakater til hvert et tema og hvert et rum – altså alt muligt andet end kun børneplakater. Kan I have en rigtig dejlig dag. :)