social-media-detox

Jeg har været sådan i tvivl, om jeg skulle gøre det her, men det føles rigtigt… I de sidste 10 år, hvor jeg har drevet bloggen, har jeg ikke holdt en eneste “rigtig” ferie. Tankerne og idéerne kører altid rundt i hovedet, selv når jeg har lukket ned for arbejdsdagen og specielt når jeg rent faktisk er på ferie, laver jeg allermest indhold – det er oplagt, når man er spændende nye steder at dele en masse derfra. Bloggen, Instagram og Youtube er jo også min hobby, men ofte flyder fritid og arbejde netop sammen og det gør det svært at koble helt af og være 100% til stede.

Samtidig føler jeg, at jeg er blevet afhængig af altid at kunne være online, min telefon og ikke mindst Instagram som medie. Derfor har jeg besluttet at holde fri i de tre første uger af januar på både bloggen, Instagram og Youtube. Være 100% til stede med min familie uden at tjekke Instagram i tide og utide, besvare kommentarer og tænke på nyt indhold til de kommende dage… Bare være. Livet sker ikke igennem telefonen og jeg tror, at det er sundt engang imellem at trække stikket og blive mindet om det. Jeg har været lidt udkørt på det seneste og jeg kan mærke, at jeg har brug for et detox og få nye rutiner i hverdagen.

Jeg kommer derfor til at logge af Instagram og sætte min telefon på flytilstand. Ligesom resten af kroppen, har hjernen også brug for at restituere engang imellem, lade sig selv op og få ny energi. Det bliver spændende at opleve, se hvad det bringer med sig og hvordan det kommer til at gå. Så nu ved I, hvad der sker fra d. 1. til 21. januar. #januaryoff – næsten. :) I skal være velkomne til at følge trop – det kunne være hyggeligt at gøre det samtidig og dele erfaringer efterfølgende. <3