stjerner-papir

Christoffer og jeg havde i år fået opgaven at dække julebordet. Jeg elsker at dække bord og gøre det hyggeligt, når man får gæster og Christoffer syntes også, det var en sjov opgave, så han gik næsten mere all-in end mig, haha… Han er meget kreativ anlagt og hjælper mig i det hele taget ofte med inputs, når jeg laver kampagner og den slags. :)

julekage

Vi ville gerne have hørservietter på bordet, men da vi var 18 mennesker, var det en temmelig bekostelig affære at købe dem selv i high-street butikkerne, så det endte med, at vi købte en pakke hørgardiner i IKEA for 200 kr., vaskede dem og klippede det ene gardin op i 18 stykker. På den måde fik vi både servietter ud af det ene og det andet stykke kan vi bruge til dug en anden god gang – det hele kan jo bruges igen og igen. :) Smart og billigt.

Derudover havde vi bagt brunkager og jeg havde pyntet dem med glassur, som vi lagde på hver serviet – jeg synes, at det er så hyggeligt, når der ligger en lille “overraskelse” ved ens kuvert. :) Kan være alt fra en lille spiselig sag som her til et fint bordkort.

julestjerner

Vi hang fem papirlanter op i loften og det gav det hyggeligste lys i spisestuen. Vi pillede simpelthen bare de eksisterende lampeskærme ned og satte stjernerne henover pærerne. De sidste tre stjerner blev oplyst med trådløse lyskæder.

vinterblomster

På bordet havde vi sat forskellige små gennemsigtige glasvaser, som jeg har samlet gennem årene fra loppemarkeder og den slags med fine vinterblomster i.

jul-bord

Vi brugte et par af de nederste grene fra juletræet til at lave en “løber” ned over bordet og tilføjede grankogler i forskellige størrelser. Det gav et hyggeligt vinterligt og julet udtryk, synes jeg. :)

opdaekning-bord

Både lysestager og det meste bestik var i guld for at give en varm og julet stemning. Vi havde ikke helt nok til 18 mennesker, så kuverterne i enderne måtte “nøjes” med sølvbestik. :) Skidt pyt.

borddaekning

Alt i alt synes jeg, det blev ret hyggeligt. Fortæl endelig hvordan jeres juleborde så ud. :) Det er altid godt med ny inspiration.