Forrige nat føltes som et marathon. Louis vågnede grædende og larmen vækkede Lily, som jo ligger i samme lillebitte værelse, og så ville hun også over i vores seng… Begge børn lå som to søstjerner med arme og ben ud til alle sider og asede og masede rundt i sengen, vågnede på skift og vækkede os alle sammen hele tiden. Jeg bandede vores blomstrede sengetøj langt væk, da jeg natten igennem måtte famle mig frem efter sutter og ammeindlæg. Mit overskud var tæt på nul, da jeg stod ud af fjerene lettere radbrækket kl. 06 i morges…

Til formiddag fik vi besked om, at Lilys nye madras endelig var klar til afhentning. Vi har fået den speciallavet, da vi ikke kunne finde en som passede i målene til den gamle karlekammerseng. Derfor har vi her til aften puttet hende i sin nye seng, mens Louis er flyttet over i hendes gamle. Halleluja! Der er lys forude og hvor skal jeg brede mig i nat, haha… Så længe det nu varer, før den ene græder eller den anden bliver sulten. ;) Det er nu dejligt og trygt at ligge sammen alle fire, men knap så hyggeligt, når ingen af os får sovet.

Outfittet her er fra i eftermiddags, hvor jeg lokkede Christoffer til at tage et par billeder mellem to regnvejrsbyer. Noget af tøjet kan stadig købes, mens andet er af ældre dato – jeg har derfor linket til lignende nedenfor. :)

REKLAME LINKS: sweater/Na-kd HER, jeans/H&M HER, trench coat/H&M HER, støvler/Flattered HER