Photobucket

Her får I opklaringen på skomysteriet :) De fleste af jer gættede rigtigt! – Skoene er købt på eBay! Det startede med, at jeg havde købt nogle andre der lignede disse, men så fik jeg en besked fra sælgeren om, at de var udsolgt, men han havde nogle der mindede om. Jeg takkede pænt ja, og efter bare en uge fik jeg leveret disse über cool stiletter. Der er det ved sagen, at de ikke er kommet til salg på eBay endnu. Jeg har skrevet til sælgeren og spurgt, om han/hun ikke kan smide dem til salg derinde, så I også kan købe dem, så jeg venter stadig på svar. Så I må vente i spænding lidt endnu :)

As most of you guessed, the shoes are bought on ebay. First I had bought some similar ones, but the seller contacted me since they’re were out of stock and asked me, if I wanted these instead. They aren’t on sale on eBay yet, but I asked the seller if he/she could put them for sale at eBay soon, so you guys could have the opportunity to buy them as well. I’m still waiting for a response.