Download på dansk HER / download in English HERE

Learning by doing – er det ikke det, som man siger? :) Nøj, hvor er vi ofte kommet lidt hurtigt ud af døren uden f.eks. sutter eller babyalarmer. Det er altså ret irriterende at have glemt en “nødvendighed”, når man eksempelvis står midt i Fælledparken, skal skifte en ble og pludselig opdager, at man ikke fik pakket vådservietterne. Shit! Bogstaveligt talt. ;) Kender I det? Det skete faktisk så ofte, at vi glemte et eller andet, at jeg besluttede mig for at lave en tjekliste.

Jeg har indtil nu bare haft den som en “note” på min telefon, men vi har været så glade for den, at jeg nu har lavet denne fysiske liste for at kunne dele den med jer. Jeg ved jo, at der er mange småbørnsforældre, som læser med. Det er selvfølgelig ikke alt på listen, som vi tager med hver gang, men så kan man løbe den igennem og se, hvad man har brug for. Tro mig – den har reddet os MANGE gange. Derudover har jeg tilføjet et afsnit med “sommer” og “vinter”, da det skifter lidt afhængig af sæson. I kan printe den ud ovenfor og lægge den i f.eks. entréen. Jeg håber, I kan bruge den. <3 Under “noter” kan I tilføje jeres egne punkter. :) Er der noget, I synes mangler?