Indlægget indeholder reklame links

Et casual outfit fra en af vores små gåture

Dagene flyder lidt sammen, kan I mærke det? Vi arbejder stadig på at finde den gode rutine herhjemme, så både ungerne bliver underholdt, jeg kan få arbejdet og Christoffer også får lidt tid til bare at være sig selv. Man er jo 100% på med to børn hjemme hele tiden. Vi hygger os meget, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg glæder mig til, at Lily kan komme på forkælelsesweekend hos bedsteforældrene igen. Det må vente…

Lige nu fungerer det således, at Louis vågner omkring kl. 06 (GAB!), får oftest vækket hele huset med sin pludren og så går vi ud og spiser morgenmad sammen. Dernæst sætter jeg mig og svarer på mails, mens Christoffer underholder børnene og så tager vi på en lille udflugt et øde sted. Det er det hyggeligste tidspunkt på dagen. <3 Lige i øjeblikket sover Louis to lure og Lily enten ingen eller en enkelt midt på dagen. Det passer dog ikke med, at de sover samtidig, så først når kl. slår 20, har vi et roligt øjeblik for os selv. :) Så der sætter jeg mig og arbejder igen. Jeg arbejder også i løbet af dagen hist og her, når vi kan få det hele til at passe. I går skød jeg f.eks. billeder til en kampagne, mens Christoffer var sammen med børnene, men nøj hvor er det svært, haha… Lily kommer løbende hele tiden. <3 Den søde lille nysgerrige fis.

Det kan være svært for Christoffer at underholde dem begge i længere tid, da de endnu er så små og kræver ens fulde tilstedeværelse, men samtidig har så utrolig forskellige behov og måder at lege på. Lily er meget optaget af små plastikdyr, bamser og dukker, som taler sammen, leger og holder teselskab og Louis derimod er mere optaget af at splitte teselskabet fra hinanden og æde de små dimser, som Lily taber på gulvet. Så man er på hele dagen. Virkelig PÅ. Men vi klarer den – we can do it. :) Jeg synes, at det går bedre og bedre. Kan I relatere? Hvordan gør I andre med børn? Hvordan får I hverdagen til at hænge sammen? Jeg forestiller mig, at det også er temmelig svært med lidt større børn, der går i skole og skal holde undervisningen ved lige…

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. Arket/HER, 3. Filippa K/HER, 4. New Balance/HER, 5. H&M/HER, 6. Chimi Eyewear/HER. Nogle items er ikke præcis de samme, som dem jeg har på, da de er af ældre dato og derfor har jeg fundet fine alternativer.