Jeg har længe gerne ville se nogle af “De glemte kæmper”, så forleden kørte vi mod Vallensbæk, hvor den ene står gemt i skoven. Vi stod tidligt op for at sikre os at have det for os selv. Jeg kan absolut ikke anbefale at tager derud i øjeblikket i forhold til smittefare, med mindre at man står tidligt op, da det er et udflugtsmål for mange. Så med mindre I er udprægede morgenmennesker eller også bliver vækket af en baby kl. 06 hver morgen, så sæt den på “bucket listen” over hyggelige familieture, når alt det her er overstået. Det var virkelig en fin trold. Den så helt livagtig ud og Lily var faktisk ret skræmt over den, som I måske kan fornemme på billedet, hvor hun putter sig ind til mig. :) Vi skyndte os derfor hurtigt videre.

Vi havde taget morgenboller og pandekager med og slog lejer på en stor græsplæne. Så hyggeligt. :)

Min lille rumpenisse. ♥

Det var virkelig hyggeligt med lille en skovtur. Det tror jeg, at vi gør igen en af dagene et andet fint og øde sted. Selvom vi virkelig længes efter at have vores egen have i disse uger, så er det gode ved den her tid, at vi får set mange nye steder, som vi ellers aldrig havde fundet frem til. En tradition vi vil forsøge at opretholde bagefter. Kan I have en dejlig dag.