Gårsdagens udflugt i kraftigt blæsevejr til en fin skov nordpå. Elsker alle de nye steder, vi finder i disse dage. Små eventyr hver dag. Hvad I dog ikke kan se på billederne er, at det tog os en time bare at komme ud af døren fordi #TerribleTwos, som vi er meget udfordret af i øjeblikket. Når man først er afsted, er det dog al asen og masen, “jeg vil ikke have flyverdragt på”, osv. værd, haha…

Vi havde medbragt tursnack i form af chokolade med knas. Min mor havde lagt den til os forleden sammen med noget til børnene. :)

Måske sidste uge i varme støvler og dunjakke? Det skulle blive 16 grader på fredag. Det bliver så dejligt, selvom vi selvfølgelig alligevel skal huske at holde afstand og generelt blive mest indendøre. <3 Glæder mig dog til vores daglige gåture fine øde steder i lunt forårsvejr.

Mindsten <3