Vi kommer vidt omkring i øjeblikket og jeg elsker virkelig vores (næsten) daglige udflugter. Det er så vigtigt at komme ud – ellers bliver vi ærlig talt vanvittige her i lejligheden. Jeg drømmer virkelig om et hus og have som aldrig før. Men skal man vende det til noget positivt, så havde vi nok ikke fået alle disse oplevelser de sidste mange uger, hvis vi havde haft hus og have og det kan bestemt også noget at tage på eventyr. Det er som sagt er en ny god vane, som vi vil holde fast i.

Ikke mindst har det været så vigtigt for Lily – mere end vi faktisk troede. Hun er virkelig et bybarn og selvom hun går i vuggestue med en dejlig legeplads, ofte er på besøg hos bedsteforældrene med haver og vi går på legepladser og parker her i byen ganske regelmæssigt, så var naturen altså mere uvant for hende, end vi gik og troede. De første gange vi var på udflugt til mere “vilde” steder her de seneste uger, turde hun næsten ikke gå rundt selv og ville bæres meget af vejen. Selv en lille bænkebider kunne hun blive forskrækket over. Efter vores mange udflugter har det nu fuldstændig vendt og hun cykler rundt på sin lille cykel, har holdt mariehøns og små edderkopper og synes det er fantastisk at være ude. Så dejligt at opleve. <3

Vi leder hele tiden efter nye udflugtsmål og i starten af ugen gik turen til Karlstrup Kalkgrav, som min søde mor havde anbefalet os at se. Virkelig et smukt sted i Solrød med fuldstændig turkisblåt vand. Der går en sti rundt om kalkgraven, som man kan gå tur omkring. Der var god plads og ikke særlig mange mennesker, så det var ikke svært at holde god afstand, men vi var der også kl. 11 en mandag formiddag – jeg kunne forestille mig, at det var mere tæt pakket i weekenderne efter frokost.

Elsker <3

Se lige vandet! Bare waauw… Fik helt lyst til at hoppe i.

Elsker det lige skæve bissesmil og de små krøller <3