Indlægget indeholder reklame links

Jeg har altid elsket trench coats. Jeg kan huske, at jeg købte min første, da jeg gik i 1. g og havde arbejdet tilpas timer på plejehjem og ishus til, at jeg kunne shoppe lidt til mig selv – en sort sag fra Vero Moda i et helt klassisk snit og den blev nærmest slidt op. Dengang var det moderne at kombinere med en ultrakort denimnederdel, som man selv havde kreeret af et par gamle jeans, en Nørgaardbluse som gerne måtte være vasket lidt varmt, så den stumpmede på maven og tilsat et par løse, flade, halvlange ruskindsstøvler, der faldt ned og posede lidt omkring benene eller endnu bedre – hvide Kawasakisko.

Det var smart dengang, kan jeg love jer for. Frakken ville stadig være fin den dag i dag, mens jeg vil lade det andet være historie. :) Der er ikke mange items, som aldrig går af mode, men trench coats må være en af dem. De kommer i mange forskellige afskygninger og nedenfor har jeg samlet nogle af de fineste, jeg kunne finde online. Har I en favorit?

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. Arket/HER, 4. Filippa K/HER, 5. Ellos/HER, 6.H&M/HER, 7. Asos/HER, 8. Asos/HER, 9. Monki/HER