Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: bukser/Monki HER, sweatshirt/Monki HER, sko/New Balance HER

Er I blevet trætte af hyggetøj endnu? Jeg er ikke, haha… Jeg elsker blødt tøj. :) Seneste anskaffelse er dette fine sweatsæt – elsker den oversize pasform. Christoffer syntes, at jeg så helt “hip hop smart” ud i det, da jeg havde det på forleden, haha… Det kan vel også et eller andet. ;) Det var virkelig dejligt at have på.

Inden længe skal vi nordpå og hente Lily hos min mor. Åh, hvor jeg glæder mig til at se den lille mus igen efter to nætter ude. <3 Vi havde planer om at nå aaalt muligt praktisk i disse dage, mens Lily blev passet, men tror I, at vi har nået halvdelen? Til gengæld har vi sovet lur med Louis og fået slappet lidt af – det har været skønt. Derudover har vi fået skrevet os op i køberkartoteker hos forskellige ejendomsmæglere, så kryds lige fingre for, at der snart dukker en spændende skuffesag op, ikke? :) Kan I have en dejlig start på ugen.