Indlægget indeholder reklamelinks

Glædelig søndag, allesammen. Jeg håber, I har haft en skøn weekend? Lily er på overnatning hos min mor og det nyder vi allesammen. Hun bliver forkælet og vi andre får et lille pusterum til at lade op på både søvn- og energikontoen med kun ét barn hjemme. Da Louis sov middagslur i barnevognen, gik vi en tur ned i Nordhavn, købte en is og sad længe ved vandet og snakkede. Så hyggeligt og tiltrængt med frisk luft og tid til bare at være os to. <3

Jeg var hoppet i et simpelt og behageligt outfit. Frakken er af ældre dato, men jeg har forsøgt at finde fine alternativer nedenfor. Jeg elsker frakker med bindebånd – de fremhæver taljen og føles samtidig lidt som at have badekåbe på til hverdag. What’s not to like. ;) Hav en dejlig aften.

Reklame links: 1. & Other Stories/HER, 2. Object/HER, 3. & Other Stories/HER, 4. Vila/HER, 5. H&M/HER, 6. Vila/HER