rayban-clubmasterrayban

Reklame links: sunglasses/Ray Ban HERE & sweatshirt/Samsøe Samsøe HERE

Solbriller er en af de accessories, som jeg aldrig kan få nok af. Et par lækre solbriller sætter efter min mening lige prikken over i’et i et outfit og giver det kant. Jeg har længe haft et godt øje til Clubmaster modellen fra Ray Ban og nu har jeg endelig fået købt mig et par. Jeg kan godt lide, at de er så klassiske og tidløse, men ikke på den kedelige måde. Efter min mening passer de nærmest til alt. Jeg har dem i str. 51 og I kan finde dem HER, hvis de skulle have interesse. ; )

linje-prikket@2x.jpg

One of the accessories that I can never get enough of are sunglasses. A pair of cool sunglasses are just the icing on the cake in an outfit, if you ask me. For a long time I have been wanting the Clubmasters from Ray Ban and now I have finally bought them. I really like that they are classic and timeless, but not in a boring way. In my opinion they can we worn with any outfit. I have them in size 51 and they are available HERE, if you’re interested. ; )