Hej med jer og glædelig pinse. Hvad skal I mon bruge de næste par dage på? I dag har vi planer om at tage på tur ud i det gode vejr og finde en stor is et hyggeligt sted. I morgen skal vi til fødselsdag hos min svigermor for de allernærmeste. Det glæder jeg mig til. Det er simpelthen så dejligt, at vejret er blevet så godt – sommeren har virkelig meldt sin ankomst. Jeg glæder mig faktisk til at tilbringe den i Danmark i år. Vi var på stranden for første gang i torsdags og det kom der en video ud af. Vi holdt blandt andet picnic og samlede muslinger til et fint DIY-projekt. Jeg håber, I kan lide den. :) Den var ikke helt nem at filme med to børn, haha… Men det lykkedes og jeg synes, at den endte med at blive meget hyggelig. <3

I øvrigt vil jeg også slå et slag for de solcremer, som I ser i videoen fra Eau Thermale Avène. Jeg fik øjnene op for dem sidste forår og har brugt dem siden. De kommer i flere forskellige variationer og findes til både børn og voksne. Jeg synes, at det kan være lidt af en jungle at finde gode solcremer, men grunden til at disse er blevet mine favoritter er en kombination af, at de er super effektive, trænger hurtigt ind, fedter ikke, efterlader ikke huden med en hvid overflade og derudover er de udviklet med tanke på havmiljøet uden bl.a. silikone og vandopløselige solfiltre for minimal påvirkning. Det synes jeg, er en super vigtig faktor – udover at det selvfølgelig er lækre og effektive solcremer uden alt muligt “stads”. Avène har gjort et kæmpe forarbejde og en lang række initiativer for at passe på havet, fiskene og korallerne, som de kalder ““Skin Protect – Ocean Respect”. Det kan I læse mere om HER, hvis det har interesse. Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig pinse.