Indlægget indeholder reklamelinks

Muffins med rabarber og hvid chokolade på vej i ovnen. De blev virkelig gode og jeg deler opskriften i morgen.

Det skrider langsomt fremad med den lille sweater, som jeg er ved at strikke til Louis. Er blevet ret vild med at strikke. :)

Nu hvor det pludselig er blevet sommer, gik det op for mig, at Lily manglede shorts. Jeg tegnede derfor et par af hendes gamle shorts af, lavede dem en anelse større og brugte nogle Liberty stofrester, som jeg havde liggende. Vupti – et par nye søde sommershorts. <3

Reklame links: sweater/Arket HER & shorts/Levi’s HER

Lily var hos min mor i går og Louis sov to middagslure på i alt 5 timer, hvilket ikke er sket, siden han var nyfødt. Derfor havde jeg for en gangs skyld lidt tid til mig selv og jeg nåede både at bage muffins, strikke lidt på en lille sweater og sy et par sommershorts til Lily. Jeg har virkelig savnet at have tid til at være kreativ. Sådan en hyggelig søndag. Jeg burde nok have brugt tiden på at rydde op og få styr på lejligheden, som er uoverskuelig rodet i disse dage, men nogen gange er det rart bare at lade det flyde, haha…

Jeg skal have styr på en masse arbejde i dag og senere skal vi ud og se på endnu et hus. Faktisk skal vi se det for anden gang, så det bliver lidt spændende… For at tage jer med i vores boligtanker, så er dette et hus, der er helt istandsat. Indtil nu har vi mest kigget efter håndværkertilbud for at kunne sætte vores eget præg på det, men jeg kan mærke, at det også virker tillokkende at købe noget, der ikke kræver så meget tid og energi lige nu med to små børn. Åh, så mange overvejelser… Kan I have en dejlig mandag.