beach time
Adlinks: lace top/Asos HERE, bikini/New Look HERE, sunglasses/Stella McCartney (old, similar HERE)

Godmorgen ladies! I dag står den på strandtur her på Fili inden turen om 3 dage går mod Danmark igen. Det er nemlig rigtig skønt vejr i dag! Jeg vil ikke hjeeem! :) Især ikke når I allesammen skriver, at der er masser sne og tåge derhjemme. Haha.. Men på den anden side – ude godt men hjemme bedst. Jeg også begyndt at glæde mig til at se Christoffer igen. <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Good morning ladies! Today we’re going to spend some time at the beach. We’re heading home in 3 days, but I really don’t wanna go home, haha.. You guys keep telling me that it’s snowy and foggy in Denmark, so I just want to stay here :) But on the other hand. It’s always nice to come home and also I’m looking forward to see Christoffer again soon <3