Elsker <3

Forstår næsten ikke, at Lily er 3 år nu. Min lille store pige. <3

Fødselsdagsbuffet :)

“Fætter” Boogie

Min søde far og storebror <3

Min dejlige mor og mindsten. <3 Louis er begyndt at gå sine første skridt, så er spændt på, hvornår han har mod på at give slip i længere tid.

Lykken er, når man får lov til at spise alle de boller med chokolade, som man har lyst til. <3

Muffins med rabarber, hvid chokolade og citron – find opskriften HER

Vi har fejret og sunget fødselsdagssang mange gange den seneste uge – både herhjemme, med familien og i børnehaven. Lily og Louis er jo født med to års mellemrum (minus tre dage), så vi slog deres fødselsdagsfester sammen og fejrede dem i mine svigerforældres fortryllende have med de nærmeste familiemedlemmer. Det var sådan en dejlig dag. Helt stille og rolig, leg i skyggen, lækker mad og hygge. Her er en masse billeder fra dagen. :) Kan I have en skøn søndag aften.