fint-pigetoej

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. Joha/HER, 5. Christina Rohde/HER, 6. H&M/HER, 7. H&M/HER, 8.  Cos/HER, 9. Cos/HERE, 10. Emile et Ida/HER, 11. Rylee & Cru/HER, 12. Rylee & Cru/HER, 13. Zara/HER, 14. H&M/HER, 15. Zara/HER, 16. H&M/HER, 17. Cyrillus/HER, 18. Bonton/HER, 19. Mimi & Lula/HER

Når jeg viser billeder af Lily, får jeg næsten altid spørgsmål omkring, hvor hendes tøj er fra. Generelt køber jeg meget brugt tøj på loppemarkeder og gennem app’en “Reshopper” – der kan man altså gøre nogle gode kup. Der ryger dog også lidt i den online shoppekurv af og til – det er svært at stå for de små fristelser. En læser spurgte for nylig, om jeg ikke kunne lokkes til at lave en collage med fine ting til små piger. Hvad I ønsker, skal I få. :)

Jeg har derfor samlet en række søde forårssager, som jeg håber, I kan lade jer inspirere af til jeres døtre, niecer eller små piger i familien. En stor del af Lilys tøj er meget feminint, men ofte tilsætter vi grove striktrøjer udover de blomstrede kjoler og nogle seje sneakers for at tone det tøsede lidt ned. Jeg synes, det er så fint at mikse kontraster – også til de små. I sidste uge kom jeg til at klikke DENNE buksedragt, DENNE bluse, DENNE kjole og DENNE bluse hjem til Lily. Vi har netop modtaget pakken og det er også SÅ fint i virkeligheden. Jeg kan heller ikke stå for DENNE frakke. Kan I have en dejlig dag.