1. Fineste sandaler fra amerikanske @loefflerrandall – som i øvrigt også har mange andre smukke sko. Jeg har selv et par sandaler fra Lala Berlin, der minder om disse, og de er simpelthen så behagelige, at jeg også godt kunne være fristet til at klikke disse hjem.

2. Jeg drømmer om at tage en overnatning på “glamping” med min lille familie hos @jomfruensegede. Det ser fantastisk hyggeligt ud og man skulle ud fra beskrivelsen få leveret en lækker morgenbakke ved teltet om morgenen. Det gad jeg godt en dag.

3. Jeg faldt forleden over dette “skuffekøleskab” hos @handcraftedinterior og gemte det straks. Det er virkelig en fin måde at få mere køleskabsplads i den store familie eller til et lille køkken, da det ikke tager plads i højden. Jeg drømmer om både køkken, garderobe og reoler fra dem, når vi en dag flytter.

4. Jeg er begyndt at følge @diana_vingert, som er utrolig dygtig til at brodere. Jeg tror, at jeg snart vil lade mig inspirere på en taske, en T-shirt eller en strik. Det er simpelthen så fint, det hun laver.

5. Jeg kom tilfældigt forbi russiske @elviratyt forleden og var nødt til at scrolle hendes profil igennem. Hun tager de vildeste opstillede billeder, som næsten er kunst noget af det, men samtidig utrolig skørt. Hun laver settings, hvor hun f.eks. pakker hele sin seng ind i ægte blomster, lægger sig med sin dyne ude på klippekanter og “sover”, laver badetøj af blomster, osv. I skulle prøve at kigge forbi og se det.

6. Jeg opdagede for nylig guldsmed @mariasoerensencom, som laver nogle utrolig fine smykker. Se lige denne ring! Ej, men altså… Den er simpelthen så smuk, synes jeg.

7. Smukkeste hus set hos @familiensvitaminer, wauw! En hyggelig profil af parret Silja og Morten, der deler små glimt fra familielivet – de har netop udvidet fra fire til fem. Derudover er de ved at starte en virksomhed, som også har en del fokus, hvor de er ved at lancere en række vitaminpiller til ja, familien – som navnet antyder. Silja er miljøingeniør og Morten læge. Hyggelig at følge med, synes jeg.

8. Lækker cookie/iskage spottet hos svenske @alexandrebring. Den er jeg nødt til at prøve at lave inden længe. I kan finde opskriften på hendes blog HER.

9. Smuk strik fra @myfavouritethings.knitwear, som jeg godt kunne tænke mig at strikke, når jeg bliver lidt bedre til det. Louis’ lille strik er tæt på at være færdig efterhånden. Godt jeg strikkede den lidt større, end hvad han egentlig brugte, da jeg gik igang, haha…