Åh, hvor går der meget tid med vores husjagt i øjeblikket. Som jeg har fortalt på Instagram, har vi fundet et hus. Jeg har nærmest aldrig set noget i så dårlig stand – man kan næsten ikke forstå, at nogen har boet der. Det har dog rigtig fint potentiale, da rammerne er smukke – det er bare ikke blevet passet i noget der minder om 50 år. Derudover er det lidt for småt til vores behov, så det kræver en tilbygning. Det er ikke vores drømmehus, men det kan blive, tror jeg.

Som mange af jer nok ved, er markedet rødglødende i øjeblikket og man skal derfor rykke enormt hurtigt, hvis man vil være med på et bud. Jeg har derfor været i dialog med banken, frem og tilbage med mægler, været i kontakt med en arkitekt, haft to totalentrepriser ude og se huset for at få et overslag, fået målt det op, lavet planløsninger, 3D tegninger, skitser og jeg ved ikke hvad. Det tager lang tid og det virker måske vildt allerede at gå igang med hele baduljen, inden man har købt huset, men i dette tilfælde, skulle banken vide, om huset kunne bære den pris, vi har tænkt os at renovere for og derfor har vi været nødt til at indhente tilbud osv. allerede inden købet.

Vi har i dag lagt vores bud, så jeg håber, at heldet er med os. Vi krydser virkelig fingre samtidig med, at vi er lidt skræmte over at skulle kaste os ud i sådan et kæmpe projekt. Det virker lidt angstprovokerende og nogen gange tager jeg mig selv i at tænke: “Vi kan da også bare blive i lejligheden…“, haha! Men det vil vi ikke – vi vil ud på nye eventyr og vi er klar på at kaste os ud i det. Hvo’ intet vover, intet vinder. Det er altså en vild proces den her husjagt og jeg håber snart, at vi lander. <3 Jeg skal nok holde jer opdateret. :)