baby-vaerelse

Mange af jer har spurgt, om I må se Lilys værelse og selvfølgelig må I det. :) Der har bare ikke været så meget at vise frem før nu andet end det helt basale i form af en seng, et skab og et puslehjørne. Nu har vi langt om længe fået købt lidt flere dimser, der giver hygge på det lille værelse. Vi er dog ikke helt færdige endnu. Jeg drømmer blandt andet om at få renoveret hendes klædeskab inden længe – male det med hvid kalkmaling og sætte spejle i lågerne. Det må blive et af Christoffers aka handymandens barselsprojekter. Vi har forsøgt at holde farverne i hendes værelse i lyserød, hvid og grå for at skabe ro i det forholdsvis lille rum. Der skal tids nok komme farverigt og larmende legetøj ind i billedet, som spolerer æstetikken, haha… Indtil videre er det kun os, der bestemmer. :)

badeand

Puslebordet har vi netop købt. Det er fra Cam Cam og vi har ventet på det i måneder. Jeg faldt over det på deres Instagramprofil, allerede inden Lily blev født, men det har først netop ramt butikkerne. Er det ikke bare cute? Det er temmelig bekosteligt, men jeg fik Christoffer overtalt i og med, at pladen kan skubbes ind og laves til et normalt skab, når man ikke længere har brug for puslepladsen. Mega smart.

sky-lampe

Jeg har købt denne søde lille skylampe på Ebay til kun 21 kr. I kan finde den HER.

baby-lily

Sengetøjet er fra Cam Cam, skylampen er fra Konges Sløjd, flagranken er fra Numero 74 & plakaterne er fra Desenio.

puslebordpose-til-legetoej

Stofposen bruger vi til at opbevare bleer i. Den er også et Ebay-fund til bare 25 kr og I kan finde den HER.

babyvaerelse

Hvad synes I om det? :) I må endelig komme med input, hvis I har idéer til at gøre det mere hyggeligt.

blog

Many of you have asked to see Lily’s little room. We are not completely finished yet, but here it is. :) We have tried to keep the colors in pink, white and grey to create a calm atmosphere in the relatively small room. Colorful and noisy toys will soon enough come into the picture and spoil the aesthetics, haha… The changing table and the bedding are from Cam Cam, the wall cloud lamp is from Konges Sløjd, the little cloud lamp is from Ebay  HERE, the bear bag is from Ebay  HERE and the festoon is from Numero 74. What do you think of it? Do you have more ideas on how to make it look cozy?