Det har været nogle hårde fire uger, hvad angår putning. Mange aftener har det taget tre timer. TRE TIMER at få Lily til at falde i søvn! I am not kidding you. Grunden til vores udfordringer skyldes, at hun er stoppet med at bruge sut. Vi har talt om det længe, at vi snart skulle give sutterne til suttetræet. Hun havde glædet sig og en weekend for en måneds tid siden, gjorde vi alvor af det. Lily var så stolt, gik derfra uden at se sig tilbage og fik en stor is i bytte. Det tegnede godt – lige indtil hun skulle sove. Det var forventeligt, at det ville tage noget tid at vænne sig til det nye aftenritual uden sut, men at det skulle blive så svært, havde jeg aldrig forestillet mig. Jeeez – så havde vi nok ventet lidt.

Inden vi afleverede sutterne og hun ikke længere sov middagslur, faldt hun nærmest i søvn på stedet omkring kl. 18.30-19, når hun fik sin sut. Hun kunne næsten ikke holde sig vågen under aftensmaden. Men efter suttestop kan hun slet ikke finde ro om aftenen. Hun står ud af sengen, vil have vand, er sulten eller skal tisse. Hun bevæger arme og ben i sengen for at holde sig vågen, leger med bamserne eller dynen. Vækker Louis så vi kan putte ham på ny. Det er et værre cirkus. Vores tålmodighed bliver sat gevaldigt på prøve! I går var jeg så desperat, at jeg et øjeblik overvejede at give hende sutten tilbage. Måske vente et par måneder… Vi gør alt for at give hende en rolig aften og tager os god tid til godnatlæsning, men så snart vi siger “godnat og sov godt”, starter showet. Lydbøger er det eneste, som vi har haft held med, at Lily kunne falde til ro og i søvn til, men det virker langt fra hver gang. Vi er ved at være lidt desperate så gode råd, tips og tricks modtages med kyshånd. :) Måske I vil dele her i kommentarfeltet? Vi er garanteret flere, der kunne få glæde af at læse andres erfaringer angående suttestop og ikke mindst hvor lang overgangen var… På forhånd tak. ♡