Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. Arket/HER, 3. Arket/HER, 4. Cinco/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. & Other Stories/HER, 8. Cinco/HER, 9. & Other Storie/HER, 10. H&M/HER, 11. Arket/HER, 12. Tretorn/HER, 13. Monki/HER, 14. Veja/HER, 15. Monki/HER, 16. Cos/HER, 17. Ellos/HER, 18. & Other Stories/HER, 19. H&M/HER, 20. H&M/HER, 21. H&M/HER, 22. H&M/HER, 23. H&M/HER

Selvom sommeren er dejlig, har jeg nu også glædet mig til alt, hvad efteråret byder på: røde og gule blade på træerne, varm kakao med skumfiduser på vores stamcafé, regn på ruderne, tid til indendørshygge uden dårlig samvittighed over, at man burde ud og lave alt muligt, som når solen skinner. Tøjmæssigt har jeg glædet mig til strik, cashmere, lag på lag, gyldne nuancer, lækre støvler og lune frakker. Her er nogle af de fine sager, jeg er faldet over på det seneste. Jeg har selv netop købt DENNE frakke, DENNE top & DENNE strik – begge fra H&M.