1. For nogle måneder siden faldt jeg over profilen @wornthreadscph, som sælger og udlejer de fineste brugte sager til børn. Alt fra søde små Levi’s jeans til klassiske Osh Kosh smækbukser. Jeg ærger mig over, at jeg ikke nåede at købe denne fine Levi’s skjorte til Louis. :) Så sød.

2. Det er som sagt mig, der laver mad hver aften i øjeblikket og er hele tiden på jagt efter nye opskrifter. Jeg så forleden disse veganske boller i karry hos @englerod, som vi skal prøve inden længe. Mums!

3. Hvis jeg havde mere tid, gad jeg godt at gå til keramik og lave en sød kop ala denne, som jeg tilfældigt spottede hos @albertegregersen_ via “explore” feeded. Så sød.

4. @christine_egholm har selv lavet dette mega fine maleri – endda på en overraskende nem måde. Se hvordan på hendes profil.

5. Wauw! Det her gulv. Jeg er blevet ret vild med sildebensparket lagt i “chevron” mønster som dette. Spottet hos @traekompagniet

6. Jeg var til et event forleden, hvor vi fik serveret champagne i disse smukke glas fra @louiseroecph. De er nu tilføjet min ønskeliste. De er simpelthen så smukke. Ville være så fint at dække et bord med dem i forskellige farver.

7. For et par måneder siden, begyndte jeg at følge @isabellaarlberte og hvis I ikke allerede gør det, er der hermed en varm anbefaling. Isabella Alberte deler ud af hverdagen, hvor hun bor sammen med sin seje morfar på 95 år, hendes kæreste og deres hund. De tager på de dejligste hverdagseventyr, hvor man får lov at være fluen på væggen. En meget livsbekræftende og sød profil.

8. Sødeste lille hundearmbånd spottet hos @mettefredin. Jeg lavede SÅ mange perlekæder, armbånd, øreringe, you name it, da jeg var yngre og får helt lyst til at hive perlerne frem igen efter at have set dette. Så cute.

9. Jeg drømmer om en ny sofa. En simpel lys én, som er rar at sidde i. Ikke det mest børnevenlige, men altså… Denne spottet hos @sleepo_se kunne være et godt bud, men tror ikke, at vi køber ny sofa, før vi en dag flytter. :)