Nogen af jer så måske på Instagram i går, at jeg efterspurgte tips til en god overlocker – det er ikke et must at have, når man syr, men det giver simpelthen sådan en pæn finish og får ens tøj til at se meget mere professionelt ud. Derfor er jeg nu på jagt efter sådan én – jeg har ikke lyst til at give 5.000 kroner for den, men den skal fungere optimalt og der findes heldigvis overlockermaskiner i mange priskategorier. Tak for jeres gode input på min IG story – I var flere der spurgte, om jeg ville dele svarene… Here goes:

Bernina 800D
Bernina L450/460
Baby Lock
Huskylock S21
En Singer fra Lidl
Juki
Brother M343D

I var rigtig mange der skrev, at Liv Martine for nylig havde anbefalet én, så jeg skrev til hende og spurgte hvilken. Hun var så sød at svare, at det var en Brother M343D til omkring 2.500 kroner og den skulle være super god. Samtidig var I flere andre der skrev, at I havde købt en billig overlocker fra Singer hos Lidl til omkring 1200 kroner, som også skulle virke ganske fint. Jeg kan Google mig frem til, at Lidl faktisk får dem på lager på mandag (se HER), hvis det skulle have interesse. Jeg lurer ihvertfald på én af de to – jeg skal bare lige beslutte mig for hvilken. :) Jeg har netop købt dette fine ternede stof samt et gammelt uldtæppe, som jeg skal sy fine efterårsfrakker ud af i næste uge. Stay tuned…