Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks: sweater/Asos HER, bukser/Asos HER & slippers/Asos HER

Godaften og glædelig fredag. Har I holdt efterårsferie denne uge? Vi har feriedagene til gode, da vi begge har arbejdet indtil nu, så jeg har sådan glædet mig til weekend og efterårshygge med min lille familie. I morgen skal vi til “Dragedag” i Dyrehaven med min mor og et par andre tætte familiemedlemmer – en årlig begivenhed som er åbent for alle, hvor man sætter drager op. Mange kommer med fine hjemmelavede slags. En rigtig hyggelig “happening”, som vi har været til mange år efterhånden. Søndag har vi en aftale med et vennepar, hvor vi skal på udflugt – vi har endnu ikke bestemt hvorhen, men har talt om at tage ud og plukke æbler eller græskar på en gård, finde en naturlegeplads eller tage på svampejagt i skoven med madpakker. Byd endelig ind, hvis I har andre gode idéer til aktiviteter med børn. Hvad har I af planer for weekenden? :)