1. De fineste håndlavede dukker fra @littlekinstudio, som @mariafranck tippede om tidligere i dag. Tror jeg kender en lille pige, der ville blive glad for sådan én. ;) Hermed tilføjet på juleønskelisten.

2. Jeg elsker pastaretter og vil snart prøve at denne tomatsauce lavet af @bisse_. Ser super lækkert (og nemt) ud, synes jeg. Find opskriften HER.

3. Jeg kan slet ikke få nok af Marias hyggelige have, der har profilen @livsnyderhaven. Den får mig til at længes endnu mere efter hus og have! Det ser simpelthen SÅ dejligt ud.

4. @ninanorgaard laver det smukkeste glaskunst – se bare disse fantastiske glasgreb. Jeg så dem hos @_mernee, som jeg elsker at følge med hos – hun har netop har tilføjet ét af disse glasgreb til et lille vitrineskab fra Jysk – se det HER. Så fint.

5. Lily og Louis deler værelse nu og jeg fik helt lyst til at lave om derinde, da jeg så dette børneværelse hos @emaarosen. Ser så hyggeligt ud, synes jeg.

6. Jeg har en mappe på Instagram ved navn “Bolig”, hvor jeg gemmer en masse inspiration til, når vi en dag flytter. Gemte disse smukke bordlamper fra forleden fra @oisoioi. Så smukke.

7. Jeg har forelsket mig i de lækre uldtæpper fra @pihlstreet. Jeg har næsten altid tæppe på, når jeg sidder i sofaen og disse ser virkelig lune og lækre ud og samtidig fine at have liggende på sofaen.

8. Jeg køber næsten altid mit Liberty stof hos @supercarla og disse nye prints giver mig lyst til at sy alt muligt sødt til Lily. :)

9. @pernillejoer laver de smukkeste quiltede jakker af genbrugsmaterialer, som hun også sætter til salg engang imellem. Disse to får mig til at tænke på Pippi Langstrømpe. Så farverige og fine.