4l3a2421

God eftermiddag, allesammen. Øj, det har været nogle travle dage, så jeg har slet ikke fået blogget. Der sker også mange ting bagom selve bloggen, der kræver tid og energi, som man ikke lige opdager som læser –  som f.eks. at lave indhold klar som skal sendes til godkendelse til kommende kampagner, lave bilag, holde styr på regnskab, tage til møder, besvare mails, osv. Denne uge har specielt båret præg af, at jeg optog ny vlog hele sidste uge, som jeg har klippet sammen i denne uge. Det har taget laaang tid at lave, men nu er den endelig færdig og udkommer på tirsdag. :)

Derudover har jeg fået klaret en masse af de “kedelige” opgaver, som bare tager tid og skal overstås, så jeg føler, at jeg er ved at være ovenpå igen arbejdsmæssigt og klar til at dele en masse nye indlæg med jer. :) Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om I har nogen ønsker til kommende indlæg? Og hvad holder I mest af her på bloggen? Outfits, boligindlæg, glimt fra vores hverdag, vlogs, collager, personlige indlæg, opskrifter, DIY guides eller noget helt andet?