Indlægget indeholder reklamelinks

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. Arket/HER, 3. H&M/HER, 4. Monki/HER, 5. Filippa K/HER, 6. & Other Stories/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER, 9. Monki/HER, 10. Monki/HER, 11. Vera Moda/HER, 12. Pieces/HER, 13. Arket/HER, 14. Arket/HER, 15. Monki/HER, 16. Only/HER, 17. Vera Moda/HER, 18. Only/HER

Børnene havde flyverdragter på i går for første gang… Det kan mærkes, at vinteren er på vej. Jeg har i samme anledning samlet 18 lækre dunjakker eller “legepladsjakker”, som jeg ynder at kalde dem, haha… En dunjakke er et must som småbørnsforælder. Heldigt at den samtidig er blevet moderne, haha… Jeg synes, der er så mange fine slags online i øjeblikket – både de korte, mellemlange og helt lange modeller kan noget hver for sig. Jeg er selv helt skudt i DENNE korte version fra Filippa K og DENNE mellemlange udgave fra Arket. Har I en favorit? :)