Godmorgen og glædelig søndag. Jeg har optaget en ny VLOG – denne gang kommer I blandt andet med bagom på en sjov foto/videoskydning med ECCO, ser hvordan man laver falsk regn, følger med på en hyggelig familiedag og meget andet. ;) Jeg er ambassadør for ECCO dette efterår og vinter – et samarbejde som jeg er meget stolt af og jeg glæder mig til at fortælle og vise jer mere. På min Instagramprofil kan I se, hvordan den officielle kampagnevideo endte ud. Jeg synes selv, at den er blevet mega fin – et hyggeligt minde at have sammen som familie og se tilbage på, når børnene bliver større. På kampagnesiden kan I desuden se meget mere og i øvrigt finde de sko, vi har på i vloggen. Nu vil jeg smutte ud og smøre madpakker – vi skal nemlig på tur med et vennepar og deres børn til en æbleplantage nordpå. Kan I have en rigtig dejlig søndag.