Download dem gratis HER

Jeg har haft en af de dage, hvor jeg er gået lidt rundt om mig selv… Jeg havde planer om at nå en hel masse og jeg har da også nået noget, bevares, men ikke hvad jeg havde planlagt ud fra min lange to do liste. Den var simpelthen blevet for lang og jeg kunne ikke kunne finde ud af, hvor jeg skulle starte og slutte. Jeg endte derfor med at bruge lidt for lang tid på at komme ordentligt igang. Kender I det? Jeg er typen, der trives med at lave to-do lister, føre kalender og hver aften inden jeg går i seng, skriver jeg op, hvad jeg skal nå den kommende dag – og uge for den sags skyld.

Det giver en ro, når man på den måde kan huske sig selv på, hvad man skal igennem og det er den bedste følelse, når punkterne kan krydses af én efter én. Hvis ikke man får skrevet for mange punkter ned, som jeg åbenbart fik gjort i dag og sat urealistiske mål for dagen. Jeg øver mig i at skære ind til benet, så listerne bliver en hjælp frem for en stressfaktor. Det lykkedes ikke helt i dag, så vi prøver igen i morgen. :) Det fik mig til at tænke på, at jeg for nogle år siden delte disse hjemmelavede “planners” med jer, som I stadig er velkomne til at downloade, hvis I også er glade for lister som mig. :) Kan I have en skøn eftermiddag.