Årets første sne – hyggeligt på denne 1. søndag i advent.

Julehygge hos min søde mor. ♡

Minutter før Christoffer faldt i søvn på sofaen, mens vi andre bagte småkager, hihi… #trætfar

…Og en anden lille mand tog sig en lur i haven.

Sødeste lille juleengel hos min mor.

Mine svigerforældre kom også forbi senere på dagen til hjemmelavede æbleskiver, julehygge og suppe.

…Og mere guf.

Vi pyntede kagehuse – et hit for både store og små.

Nutti. ♡

Glædelig 1. søndag i advent. Har I haft en hyggelig søndag? Vi har tilbragt dagen hos min mor sammen med mine svigerforældre, spist æbleskiver og klejner, drukket te, pyntet kagehuse og sluttede af med en omgang suppe, inden vi drog mod København med to sovende børn i bilen. Simpelthen sådan en dejlig dag. ♡ Nu er Louis dog vågnet op igen, så turen hjem fungerede vist mere som en god powernap, haha… Åh altså. Han har det med at vågne op hver aften mellem kl. 21 og 23 og være frisk som en havørn.

Jeg håber, at den fase snart er overstået. Christoffer og jeg skiftes til at sove længe i weekenden, fordi vi nærmest aldrig får en fuld nats søvn. Børnene vågner 2-3 gange hver nat og vi ender altid med at have begge liggende i sengen #radbrækket. Heldigvis ved jeg nu, at alle de hårde stunder kun er faser, så der er lys for enden af træthedstunnelen. Some day… :) Lily har haft en periode, hvor hun sov hele natten, men den tid er forbi, haha…  Hvornår begyndte jeres børn at sove igennem?