INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. Arket/HER, 3. Monki/HER, 4. Arket/HER, 5. Arket/HER, 6. Mansur Gavriel/HER, 7. Cinco/HER, 8. H&M/HER

Det er godt nok blevet koldt, hva’? Jeg har endnu ikke fundet vanterne frem, men efter min 10 kilometers cykeltur tidligere i dag, kunne jeg godt mærke, at det var ved at være på tide. Jeg ville elske at hoppe i dette lune og lækre sæt i morgen, som står på både arbejde og et lillebitte event. Casual, smart og behageligt – tilsat et par varme handsker, selvfølgelig. :) Se lige de støvler HER! De er fra H&M’s “Premium Quality” kollektion. Simpelthen så pæne. Jeg går ikke vanvittigt godt i mine egne chelsea støvler, da jeg har knyster som støder på, så jeg overvejer lidt, om jeg skal sælge dem og købe et par andre i samme stil. Jeg har efterhånden vist en del forskellige her på bloggen, men disse er et af de bedste bud i en lækker kvalitet, synes jeg. Kan I have en dejlig aften.