Da jeg spurgte forleden (HER), om I var begyndt at pynte op til jul, var der flere der skrev, at I skulle pynte op her i weekenden og én af jer tilføjede, at det blev med glögg, klippe/klister og fletteri. Det syntes jeg, lød mega hyggeligt, hvilket inspirerede mig til også at julehygge herhjemme på Østerbro denne lørdag… :)

Dagen startede med, at Christoffer gik på legeplads med børnene, så jeg kunne få fred til at agere hvid tornado i lejligheden. Der lå ting ALLE vegne. Det er som om, at der over en uges tid får opbygget sig så meget rod, at vi nærmest altid er nødsaget til at bruge lørdag formiddag på at rydde op for at kunne være her. Kender I det? Jeg befinder mig absolut ikke godt i rod, men er samtidig et værre rodehoved, haha…

Da de kom hjem, spiste vi æbleskiver, drak te og efterfølgende stod den på klippe/klister med karton, silkepapir, farverige pom pom’er, glimmerlim og tegnegrej. Det var lige dele hyggeligt og kaos med de to små banditter, haha… I morgen skal vi til mere julehygge hos min søde mor, hvor vi skal pynte småkager. Så julestemningen er bestemt ved at indfinde sig og vi har snydt lidt og tændt julelyset allerede i dag. Jeg håber, at I også nyder weekenden, hvad end den står på julerier, arbejde, opgaveskrivning, afslapning eller noget helt femte.